ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдин з потягів Інтерсіті+ змінює режим руху

Один з потягів Інтерсіті+ змінює режим руху

Поїзд Інтерсіті+ №740/739 Київ – Кривий Ріг – Київ перевели в категорію сезонних поїздів для раціонального використання рухомого складу. Він курсуватиме в осінньо-зимовий період.

Поїзд Інтерсіті+ №740/739 Київ – Кривий Ріг – Київ курсуватиме в осінньо-зимовий період. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Згідно з повідомленням, поїзд Інтерсіті+ № 740/739 Київ – Кривий Ріг – Київ курсуватиме до середини червня, а далі – в осінньо-зимовий період. Його переведено в категорію сезонних поїздів для раціонального використання рухомого складу.
 
Востаннє влітку поїзд відправиться із Києва 14 червня, із Кривого Рогу  – 15 червня цього року. Надалі він вирушить в рейс восени. Про початок курсування в осінньо-зимовий період буде повідомлено додатково.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з метою задоволення попиту пасажирів на перевезення  залізничним транспортом «Укрзалізниця» до Дня Святої Трійці призначила додаткові поїзди № 210/209 Миколаїв – Київ та № 284/283 Запоріжжя – Івано-Франківськ, а також додатковий рейс графікового поїзда № 108/107 Одеса – Ужгород.
 
Коментарі (0)