ГоловнаКоментаріПодіїО.Гончарук:«У нас вперше в історії на найвищому рівні немає корупції»

О.Гончарук:«У нас вперше в історії на найвищому рівні немає корупції»

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук після оприлюднення прослуховування його розмови заявив, що в Україні вже побороли корупцію на найвищому рівні
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук після оприлюднення прослуховування його розмови заявив в ефірі телеканалу "Україна 24", що в Україні вже побороли корупцію на найвищому рівні, проте в органах державної влади ще є багато покидьків і негідників.
 
"У нас вперше в історії на найвищому рівні немає корупції. Звичайно, велика система. Звичайно, багато чиновників, багато негідників і покидьків працює в органах державної влади. звичайно, ми ще не всіх вичистили, не до всіх дотягнулися. Але величезна кількість цих людей зараз живе у величезному дискомфорті. Вони або вже втратили, або втратять свої корупційні потоки", - розповів Прем'єр-міністр Олексій Гончарук.
 
На уточнення журналіста про цифри корупційних схем Гончарук зазначив, що це мільйони доларів на день. Серед схем, на яких відмивали такі суми Олексій Гончарук назвав гральні автомати, нелегальні АЗС, нелегальний вивіз деревини та контрабанда.
 

Також прем'єр-міністр вважає, що саме боротьба з корупцією в цих сферах і призвела до великої кількості ворогів, "які хочуть посіяти розбрат". 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
20 Січня 2020 p. 22:57
О.Гончарук:«У нас вперше в історії на найвищому рівні немає корупції»------------------------------------------------І цим пустим звуком Прем'єр-міністр намагається відволікти увагу населення від постійного знецінення гривні, яке зовні виражено у зростанні цін і тарифів?