ГоловнаНовини ЖКГМіські проектиОнлайн трансляція засідання НКРЕКП

Онлайн трансляція засідання НКРЕКП

У вівторок, 22 грудня відбудеться засідання Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Онлайн трансляцію можна буде переглянути на сайті «У.К.»
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 22 грудня о 11-00 проведе чергове засідання у формі відкритого слухання.
 
Питання порядку денного:
 
Розділ перший
  
1. Про встановлення тарифів на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та тарифів на постачання електричної енергії за регульованим тарифом на 2016 рік для ліцензіатів з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та з постачання електроенергії за регульованим тарифом.
 
2. Про розгляд інвестиційних програм ліцензіатів з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом на 2016 рік.
 
3. Про внесення змін до Інвестиційної програми на 2015 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПАТ «Черкасиобленерго». 
 
4. Про встановлення тарифів на відпуск електричної і виробництво теплової енергії та схвалення інвестиційних програм на 2016 рік для ТЕЦ та когенераційних установок.
 
Розділ другий. Різне

1. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження ставок плати за стандартне приєднання електроустановок для Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя на 2016 рік». 

2. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках  та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії),   транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії, виданих КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ СОКАЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «СОКАЛЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО». 

3. Про внесення змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 11.12.2014 № 762. 

4. Про схвалення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про встановлення форм надання інформації, передбаченої Порядком розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу із спеціальними обов’язками».

 
Коментарі (6)
Владимир-1
30 Вересня 2015 p. 10:03
Ну и ? Передумали ?
Читатель4
30 Вересня 2015 p. 10:16
у меня все работает. Волк матерый стал. Набрался умных слов. Приятно слушать. Интересно, если у него бумажку забрать, матерость не исчезнет)))
Владимир3
30 Вересня 2015 p. 10:22
Натаскали волчонка в АП , но скалится он не всегда в тему ... Обл газы сегодня плачут .
Владимир1
30 Вересня 2015 p. 10:33
....А в это время разрывают офис " Киевгаз" ...
Коля Пухов2
17 Листопада 2015 p. 22:02
ТОВ "Київгаз" ДП "Київгазенерджи" та ТОВ "Євро-реконструкція" тепер не зазначають у правій частині рахунку нараховану ними суму. Ця сума зазначається лише у лівій частині рахунку, яка після оплати залишається у споживача. Вважаю, що це робиться навмисно з метою подальших шахраювань та зловживань, оскільки дивлячись на праву частину рахунку не зрозуміло, на якій підставі споживач заплатив ту чи іншу суму.
Коля Пухов
22 Грудня 2015 p. 18:13
Я вообще думаю, что если компания, в частности Киевгаз , приписывает клиенту долг, а клиент докажет, что долга нет, то компания должна возместить клиенту моральный вред, а также оплатить время и другие расходы, потраченные клиентом для доказательства отсутствия долга.