ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалення соціальної сфери під пильним наглядом кримської влади

Опалення соціальної сфери під пильним наглядом кримської влади

За дорученням Сімферопольського міського голови Віктора Агєєва його заступник Ілля Глазков перевірив дотримання температурного режиму на об'єктах соціальної сфери.

У ході поїздки він відвідав дитячу музичну школу №1 ім. С.В. Рахманінова, 3-ю поліклініку, дитячі садки №30 «Берізка» і №50 «Малюк», - інформує «У.К.» прес-служба Сімферопольської міської ради.

За словами заступника мера кримської столиці, на сьогоднішній день опалюються всі медичні установи і школи, а також більшість дитячих садків та позашкільних навчальних закладів міста.

«Питання безперебійної подачі тепла на об'єкти соціальної сфери перебуває на постійному контролі міської влади. Проблемні моменти з теплопостачанням окремих установ в основному пов'язані з аваріями на магістральних тепломережах, які усуваються співробітниками «Кримтеплокомуненерго» в оперативному порядку», - зазначив Ілля Глазков.

Він також уточнив, що в дошкільному навчальному закладі №50 «Малюк», де стався порив тепломереж, за рахунок коштів міського бюджету за минулі вихідні були проведені роботи по заміні труб, подача тепла відновлена.

 
Коментарі (0)