ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон супроводжується щоденними аваріями

Опалювальний сезон супроводжується щоденними аваріями

Опалення та гаряча вода у деякі райони Києва надходять із тимчасовими затримками. Станом на сьогоднішній день, сотні киян залишаються без тепла у будинках.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах столиці, що знаходяться на балансі ПАТ «Київенерго», станом на 6.00 20 грудня 2013 року тимчасово без централізованого опалення залишається 6 споживачів, стільки ж, скільки і без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Всього 20 грудня без опалення та гарячої води залишається 9 споживачів. Серед них 3 в Оболонському, 6 — в Святошинському районах.

Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

Нагадаємо, в період з 6.00 19 грудня по 6.00 20 грудня на тепломережах компанії в результаті усунення 37 пошкоджень підключено 171 споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столичні чиновники запевняють, що опалювальний сезон у столиці триває стабільно.

Так, за словами заступника директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Володимира Баженова, цього року «Київенерго» переклало понад 100 км магістральних теплових мереж діаметром 1200-800 мм. Упродовж цього опалювального сезону щодня від централізованого опалення відключено до 10 будинків, а це 0,1-0,3% від їхньої загальної кількості.

 
Коментарі (0)