ГоловнаНовини ЖКГПодіїОперативна інформація щодо ліквідації наслідків складних погодних умов станом на ранок 11 січня

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків складних погодних умов станом на ранок 11 січня

На дорогах державного, регіонального значення, заторів не зафіксовано. Звернення громадян, які отримали обмороження в заторах, не зафіксовано. Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 502 од. тех. та 1 тис. 60 чол.
На дорогах державного, регіонального значення, заторів не зафіксовано. Звернення громадян, які отримали обмороження в заторах, не зафіксовано. Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 502 од. тех. та 1 тис. 60 чол. з яких від Укравтодору залучено 473 од. техніки та 868 чол., від ДСНС - 29 од. тех. та 192 чол. о/с. Підрозділами ДСНС з 4 січня вивільнено із снігових заметів 1 тис. 919 автомобілів, в яких перебувало 4 тис. 699 осіб.
 
Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території Одеської області від Укравтодору залучено 98 од. тех. та 137 чол., від ДСНС - 1 од. тех. та 2 чол. о/с.
 
ОБМЕЖЕННЯ:
 
Одеська область
 
Через складні погодні умови (снігопад, хуртовини), залишається закритим рух для всіх видів транспорту на таких автодорогах:
 
М-15 Одеса – Рені;
 
11 січня заборонено рух автомобільного транспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення на території 10 районів Одеської області - Арцизського, Болградського, Біляївського, Білгород-Дністровського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського та Татарбунарського.
 
Залишається обмеження в русі для великовагового транспорту на автошляху Кіровоград – Платонове.
 
 

За інформацією Мінінфраструктури залізничні вокзали та аеропорти працюють у звичайному режимі. 

 
Коментарі (0)