ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГОпісля виборів чекають підвищення вартості послуг ЖКГ

Опісля виборів чекають підвищення вартості послуг ЖКГ

Українці, підперезані досвідом минулих виборчих років незалежної України, не чекаю опісля виборів дива і цілком ясно бачать чи передбачують підвищення вартості комунальних послуг.

Цьогоріч Україна відсвяткувала свою 21-у річницю незалежності. За цей час було дуже багато різних змін, більшість з яких викликана багаторазовою зміною влади, її політикою.

«Країна живе від виборів і до виборів» - так у народі тішаться українці самі з себе. А й справді, якою б не була політична сила, психологічно сама людина налаштована так, що спочатку хоче сподобатися, а оселившись в новому будинку, не підтримує звичного для нього порядку, - все більше підлаштовує цей порядок під себе. Так, мінімально у кабінетах фарбуються стіни, поза ними підбираються нові підлеглі, друзі і вороги. Максимально - слідують зміни у всіх сферах функціонування країни.

Чи чекати змін опісля виборів у сфері ЖКГ? – питання надто глобальне і неоднозначне, тому редакція «України Комунальної» вирішила спочатку поцікавитися у своїх читачів, - чи очікують вони, скажімо, на зміни вартості комунальних послуг опісля виборів?

Опитування проводилося на шпальтах електронного інформаційного агенства у період з 17 по 24 вересня.

Як виявилося, переважна більшість (77%) респондентів не має сумнівів у тому, що вибори значною мірою вплинуть на комунальну сферу і тарифи підвищаться вдвічі. Їх число підтримує ще 4% опитаних вважаючи, що підвищення вартості комунальних послуг матиме місце, але це не нанесе суттєвих збитків їхньому сімейному бюджету. Решта переконана, що жодних змін не буде, бо для цього немає достатніх підстав (12%), або ж якщо підвищення і буде, то воно жодним чином не пов’язане з виборами (7%).

Отже, українці, підперезані досвідом минулих виборчих років незалежної України, не чекаю опісля виборів дива і цілком ясно бачать чи передбачують підвищення вартості комунальних послуг.

 
Коментарі (0)