ГоловнаВибір редакціїНовини ЖКГОСББ і ЖБК довіряються інформаційно-обчислювальним центрам

ОСББ і ЖБК довіряються інформаційно-обчислювальним центрам

У комунальному підприємстві «Головний інформаційно-обчислювальний центр» послуги отримують 144 ОСББ та 492 ЖБК.

Тільки упродовж двох останніх місяців у підприємстві розпочали обслуговуватись нові 4 ОСББ та 5 ЖБК. Усього ж з початку року на обслуговування до КП «ГІОЦ» додалося 26 нових організацій некомунальної форми власності.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

Сьогодні у підприємстві обслуговуються всі житлові організації комунальної форми власності Києва та близько 50% житлових організацій некомунальної форми власності.

«Ініціаторами переходу на обслуговування до підприємства все частіше стають не голови ОСББ, а саме мешканці будинків. Адже одним із головних етапів розщеплення платежів населення – це щоденний розподіл та надходження коштів на рахунки виробників-виконавців комунальних послуг. Тобто забезпечується цільове використання коштів, сплачених мешканцями за спожиті комунальні послуги», – зауважив директор КП «ГІОЦ» Станіслав Каплуненко.

Він додав, що саме прозорість процесу розрахунків за спожиті послуги, яка забезпечуються загальноміською системою нарахування і обліку сплати, сприяє стабільності фінансового стану житлової організації.

 
Коментарі (2)
Вася
10 Вересня 2012 p. 14:48
Брехун и проходимец этот Каплуненко. При расчетах они завишают показатели в 2 раза. Вор вместе с Яструбинским. Будет лизать сковородку в аду за брехню
Вася
10 Вересня 2012 p. 14:51
Бог велел прощать мерзавцев. Но пусть эта банда6 Попов, мазурчак, Яструбинский. коплуненко будут прокляты. Воры и мерзавцы. Никак не нажрутся.