ГоловнаНовини ЖКГТранспортПасажирам не повертають гроші за відмову від «Hyundai»

Пасажирам не повертають гроші за відмову від «Hyundai»

У разі відмови від поїздки маршрутом потягів «Hyundai», які замінили на звичайні локомотиви, можна не отримати свої гроші назад. Принаймні про це стверджують самі пасажири. Наразі 10 потягів «Інтерcіті+» проходять техогляд.

Пасажирам "Інтерсіті+", які зняли з маршрутів через поламки та замінили на звичайні локомотиви, відмовляються повертати гроші за білети. За відмову від поїздки віддають лише половину коштів. Про це пишуть користувачі на сайті потягів "Hyundai", повідомляють "Вести".

Також складно повернути різницю вартості проїзду. "Старший касир, подивившись на якийсь від руки написаний папірець, повідомила нам, що ми їхали на крюківському поїзді "Київ - Харків", який "є аналогічним за ціною і прирівнюється до "Hyundai ", відповідно, різниця у вартості квитків відсутня", — пише пассажир Роман. В Українській залізничній швидкісній компанії повідомляють, що повертати гроші дійсно будуть не всім. "Маршрутами Інтерсіті+ курсуватимуть 3 види рухомого складу – звичайний (старі вагони), електропоїзд "Škoda" та новий потяг "Україна-2". Останні два за рівнем комфорту прирівнюють до "Hyundai", тому різниця в вартості квитків за них не повертається.

Як раніше повідомляла «У.К.», заміна рухомого складу відбулася 12 лютого. Це пов’язано з тим, що Hyundai Rotem проходить техогляд за участю корейських фахівців. Через це на маршрутах швидкісних "Інтерсіті+" тимчасово курсуватимуть звичайні потяги. У разі відмови від поїздки, гроші пасажирам обіцяли повертати у повному обсязі.

 
Коментарі (0)