ГоловнаНовини ЖКГТранспортПасажири зі сходу зможуть зручніше дістатися до Трускавця

Пасажири зі сходу зможуть зручніше дістатися до Трускавця

Для пасажирів поїзда Харків – Київ по станції Дарниця забезпечено зручну пересадку на швидкісний поїзд «Інтерсіті+» до Трускавця. Обираючи такий маршрут, пасажири зекономлять на дорозі 4 години часу.

Відтепер пасажири, які подорожують з Харкова до Львова та Трускавця, мають можливість здійснити  комфортну пересадку з поїзда №63 Харків – Київ на поїзд «Інтерсіті+» №741 Дарниця, Київ – Трускавець по станції Дарниця, оскільки прибуття і відправлення даних поїздів здійснюється з однієї платформи. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Згідно з розкладом руху, поїзд №63 сполученням Харків-Київ прибуває на ст. Дарниця о 06:15, а поїзд «Інтерсіті+» №741 сполученням Дарниця, Київ –Львів – Трускавець відправляється зі ст. Дарниця о 06:25. Таким чином, у пасажирів є 10 хв. для здійснення пересадки. 
 
«Обираючи для подорожі дані поїзди, щоб дістатися з Харкова чи Полтави до Львова або до Трускавця, пасажири можуть економити в дорозі майже 4 години», – пояснили в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», позавчора внаслідок диверсії було пошкоджено залізничну контактну мережу між Павлоградом та Красноармійськом. Це призвело до зупинки руху поїздів на зазначеній ділянці. Втім, не надовго, залізничники запевняють, що змогли подолати наслідки терористичних дій.
 
 
Коментарі (0)