ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПасажирські перевезення тягнуть «Укрзалізницю» у збитки

Пасажирські перевезення тягнуть «Укрзалізницю» у збитки

Протягом місяця збитки «Укрзалізниці» від пасажирських перевезень у дальньому та приміському сполученнях зросли на 800 тисяч гривень та становлять понад 6 мільярдів.

За 9 місяців поточного року збитки «Укрзалізниці» від пасажирських перевезень у дальньому та приміському сполученнях  сягнули близько 6,1 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

«У поточному році дохід від пасажирських перевезень склав 3,6 млрд грн, при цьому витрати на організацію перевезень сягнули 9,7 млрд грн. Таким чином, збитки складають близько 6,1 млрд грн» - йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що збитки від пасажирських перевезень у дальньому сполучені становлять 3,4 млрд грн, у приміському сполучені – 2,7 млрд грн.

Примітно, що за аналогічний період минулого року збитки від здійснення зазначених перевезень складали понад 4,7 млрд грн.

Нагадаємо, станом на вересень 2014 року збитки «Укрзалізниці» від пасажирських перевезень у дальньому та приміському сполученнях становили 5,3 млрд грн.

 
Коментарі (0)