ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Підготовка до зими наклала відбиток на всі житомирські об'єкти

Підготовка до зими наклала відбиток на всі житомирські об'єкти

У Житомирській області кипить робота з підготовки регіону до нового опалювального сезону 2013-2014 років. За повідомленнями місцевих теплоенергетиків, відповідні роботи виконані вже більше ніж на половину.

«Житомиртеплокомуненерго» провело більше половини запланованих робіт із підготовки до нового опалювального сезону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

«55-60% робіт вже виконані і здані, але ми вважаємо, що роботи можна назвати завершеними тоді, коли виконаний благоустрій, чи коли підписаний акт введення в роботу того чи іншого агрегату. На сьогодні в нас немає жодного об’єкта, на якому б не почалася підготовка. Проводиться заміна старих насосних агрегатів на нові, замінюються горілки, які використовувались 35 років, робимо промивку котлів, замінюємо тепломережі», – наголошує директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

За словами головного інженера підприємства Валерія Бужинського, у 2013 році буде замінено близько 5 км теплових мереж. Необхідно замінити більшу кількість, але на все не вистачає коштів. На сьогоднішні роботи виконані на 2 км теплових мереж.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні не так давно розпочалася підготовка до нового опалювального періоду 2013-2014 років. Втім, деякі регіони вже звітують про хід виконання, зокрема, у Харківській області запевняють, що регіон готовий на 50%.

 
Коментарі (0)