ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПідготовка до зими не забиратиме у донеччан воду

Підготовка до зими не забиратиме у донеччан воду

Південний водогінний вузол і Моспинські резервуари чистої води Донецька запущені після ремонтних робіт. Комунальники стверджують, що зараз всі 8 міських водопровідних вузлів готові до зими.

Сьогодні, 26 вересня, о 5 ранку повністю відновлене водопостачання всіх жителів Ленінського та Кіровського районів Донецька, а також м. Моспіно. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Донецького водоканалу.

Це була остання зупинка водопровідного вузла в цьому році.

«Всі 8 міських водопровідних вузлів, які знаходяться на балансі КП «Донецькміськводоканал» і Моспинські резервуари підготовлені до зими. На них був виконаний ряд заходів щодо ревізії та заміни обладнання, профілактичні ремонти насосних агрегатів, набивка сальників засувок, перевірка роботи електрообладнання та інше. Виконані ремонтні роботи дозволять забезпечити безперебійну роботу великогабаритного устаткування, яке працює цілодобово і без зупинок на весь наступний рік, - зазначив директор КП «Донецькміськводоканал» Юрій Перебийніс.

Варто зазначити, зупинка водопровідних вузлів - це останній завершальний етап щорічної підготовки водоканалу до осінньо-зимового періоду. Всі заходи, передбачені планом підготовки водопровідно-каналізаційного господарства міста до зими, виконані в повному обсязі.

Нагадаємо, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на Південному водопровідному вузлі і Моспинських резервуарах чистої води з 8:00 25 вересня до 5:00 26 вересня була припинена подача води в мікрорайони Мирний і Сонячний Кіровського району, мікрорайони Зоряний, Блакитний, Одеський Ленінського району, а також місто Моспіно.

 
Коментарі (0)