ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняПідконтрольному Донбасу намагаються повернути комунальні блага

Підконтрольному Донбасу намагаються повернути комунальні блага

У населених пунктах на відвойованих територіях Донецької та Луганської областей не припиняються відновлювальні роботи. Однак більшість сіл та міст ще залишаються відрізаними від систем життєзабезпечення

На території підконтрольного Україні Донбасу рятувальники та комунальні служби відновлюють водо-, електро- та газопостачання постраждалим від бойових дій населеним пунктам. Закрема, у місті Авдіївка Донецької області відновлюють роботу трьох повітряних електроліній та ремонтують дахи будівель. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Однак, попри постійну роботу ремонтних бригаду, у Донецькій області без світла залишаються 13 населених пунктів Ясинуватського району та частково Авдіївка.

У Луганській області відновлено електропостачання с. Макарове, с. Валуйське та смт Станиця – Луганська. Також введено в роботу газорозподільну станцію Кримське та відновлено газопостачання у с. Кримське, смт Нижнє та смт Тошківка.

Зараз в області близько 5 населених пунктів залишаються без газу (смт Станиця–Луганська,  с. Трьохізбенка, с. Кряківка, с. Сокільники та частково м. Попасна), ще у 8 відсутнє електропостачання (Малинове, Вільховський масив, с. Пшеничне, с. Новатошківка, с. Кримське, смт Станиця – Луганська, с. Макарове, с. Валуйське). У 4 населених  пунктах немає води (с. Новатошківка, с. Кримське, с. Стахановець та частково м. Попасна).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Луганську вдалося відновити роботу однієї з основних водних артерій - Петровського водоводу. Це дозволило збільшити загальну подачу води на місто.

 
Коментарі (0)