ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ Луганськ повертається стабільне водопостачання

В Луганськ повертається стабільне водопостачання

В Луганську вдалося відновити роботу однієї з основних водних артерій - Петровського водоводу. Це дозволило збільшити загальну подачу води на місто.

Луганським комунальникам вдалося відновити роботу однієї з основних водних артерій міста - Петровського водоводу. Два інших заміських джерела, також пошкоджених в ході бойових дій, - Айдарського і Кіндрашівського на даний момент знаходяться в роботі. Це дозволяє збільшити загальну подачу води на місто. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

«Введення в експлуатацію Петровського водоводу дозволило збільшити загальну подачу води до 106 кубометрів на добу, а це, в свою чергу початок вирішення питання з проблемними районами міста, зокрема Кам'яного броду. Сьогодні ведеться опресовка і промивка мереж і розробляється графік подачі води. До речі, розглядається зміна графіка і в інших районах в бік збільшення. Також було розглянуто питання недільного аварійного відключення електроенергії, що негативним чином позначилося на роботі котелень, 30 з яких були зупинені. Але на ранок 2 березня відновлювальні роботи вже практично завершені», - сказав директор південного управління ОКП «Луганськвода» Олександр Авершин.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», так звану «ЛНР» 27 лютого відключили від енергосистеми України. Київ не здійснює ніяких передач електроенергії на окуповані території Луганської області.
 
Коментарі (0)