ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПідприємці Чернігова заплатять за безлад

Підприємці Чернігова заплатять за безлад

Якщо приватний підприємець Чернігова вчасно не потурбується про чистоту території, прилеглої до фасаду будівлі організації, його очікують штрафи на сотні гривень.

Власники магазинів, приватних підприємств та організацій заплатять штрафи (від 860 до 1700 грн), якщо зволікатимуть з прибиранням територій, прилеглих до приміщень фірм. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

«Восени значно більше зусиль доводиться докладати до прибирання. Особливо це стосується власників магазинів, приватних підприємців та організацій, оскільки в більшості випадків фасади їхніх організацій, а й відповідно прилегла територія виходить на центральну частину міста та на вулично-дорожні мережі», - коментує начальник міської екологічної інспекції Сергій Стринадко.
 
Пан Стринадко зауважив, що відповідно до вимог чинного законодавства юридичні особи та фізичні особи-підприємці прибирають свою, а також закріплену та прилеглу територію.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», дорожники Чернігівщини усунули понад 65% ям на автомобільних дорогах загального користування області. Зокрема, план з відновлення доріг державного значення виконано на 96% від запланованого.
 
Коментарі (0)