ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Чернігівській області залатали дороги

У Чернігівській області залатали дороги

Дорожники Чернігівщини усунули понад 65% ям на автомобільних дорогах загального користування області. Зокрема, план з відновлення доріг державного значення виконано на 96% від запланованого.

Комунальні бригади Чернігівської області ліквідували близько 66 тисяч кв. м ямковості з початку року. Це понад 65% від загальної площі деформацій дорожнього покриття на дорогах регіону. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укравтодору».

Зокрема, найбільший обсяг робіт було виконаного на автомобільних дорогах державного значення, де на протяжності 916 км було усунено близько 55 тис. кв. м ямковості, а це майже 96% від запланованого обсягу.
 
"Що ж стосується автомобільних доріг місцевого значення – поки що відремонтовано лише 249 км, що складає лише 31% від планових показників. Дорожники пояснюють: в умовах обмеженого фінансування в пріоритеті приведення до належного експлуатаційного стану тих автомобільних доріг, що забезпечують міжнародне сполучення та сполучення між 5 обласними контрольно-пропускними пунктами з Києвом", – пояснили в «Укравтодорі».
 
Загалом до кінця року дорожникам Чернігівщини ще необхідно відремонтувати близько 606 км доріг, де площа ямковості сягає майже 34 тис. кв. м.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», комунальні бригади «лікують» дороги Львівської області. Протягом 7 місяців працівники «Укравтодору» ліквідували понад 100 тис. кв. м ямковості на дорогах.
 
Коментарі (0)