ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГПідсумки тижня: не іпотекою єдиною...

Підсумки тижня: не іпотекою єдиною...

Не лише ця тема на минулому тижні схвилювала українців. Парламентарії потурбувалися про те, щоб і питання вже побудованого і експлуатованого житла не залишилося в стороні від епіцентру уваги

Серед найбільш обговорюваних тем минулого тижня, безумовно, можна назвати гарантовану Президентом програму іпотечного кредитування «доступного житла». За минулі п'ять робочих днів свої міркування з цього приводу висловлювали як перші особи країни, так і безліч експертів і законодавців. З кожним днем ​​озвучувалися все більш вражаючі цифри охоплених програмою «щасливчиків» та суми передбачених (або необхідних) для цього коштів.

Не всі з тих, хто висловлювався, зійшлися в єдиній думці: вистачало і скептиків, упевнених, що заявлені обсяги і строки забезпечення житлом людей, які потребують поліпшення умов проживання, нереальні за визначенням. Варто зауважити, що їхні міркування заслуговують окремої уваги з боку громадськості.

Але не лише ця тема на минулому тижні розуми українців. Парламентарії потурбувалися про те, щоб і питання вже побудованого і експлуатованого житла не залишилося в стороні від епіцентру уваги. Що ж саме змусило громадян замислитися, де і як жити далі, читайте в розгорнутому підсумковому матеріалі «У.К.».

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)