ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГПідсумки тижня: почому світло в кінці тунелю?

Підсумки тижня: почому світло в кінці тунелю?

На минулому тижні вся країна ремонтувала дороги та ліквідовувала стихійні сміттєзвалища. Але цей дорожньо-сміттєвий пиріг усе ж таки прикрасили декілька подієвих «родзинок»

На минулому тижні вся країна ремонтувала дороги та ліквідовувала стихійні сміттєзвалища. Але цей дорожньо-сміттєвий пиріг усе ж таки прикрасили декілька подієвих «родзинок», на яких цікаво було б зупинитися детальніше... 

У понеділок стало зрозумілим, що Молдова продовжує відбирати українську електроенергію, причому робиться це незаконно. При цьому самої електроенергії в нашій державі згодом вироблятимуть іще більше. Через декілька днів надійшла інформація, що одна з найбільш резонансних реформ дозволить українським бізнесменам наростити свою рентабельність при продажу вітчизняної електроенергії за кордон. Але заплатять за це задоволення пересічні українці, для яких ціна на електроенергію може зрости майже вдвічі.

А от громадянам, які мають намір подорожувати залізницею, доведеться вже з початку квітня активніше спустошувати свої гаманці. Нова система формування тарифів на перевезення пасажирів набрала чинності, і впродовж 2012 року  вартість проїзду в купе збільшиться.  Також вартість залізничного квитка залежатиме від індексів, що встановлюються відповідно до календарного періоду та днів тижня. Отже, пасажирам доведеться проводити справжній розумовий штурм, аби зуміти заощадити на поїздках.

А тепер пропонуємо ознайомитися з цими та іншими аспектами у розгорнутому матеріалі.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)