ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГПідсумки тижня: ЖКГ на переломі міжсезоння

Підсумки тижня: ЖКГ на переломі міжсезоння

Не стій на перехресті, у дверях, не проходь під мостом, драбиною, між стовпами, - людей завжди лякали переходи, шлях від чогось і до чогось. Останній тиждень серпня – відрізок теж досить символічний. Символічний і для ЖКГ.

Не стій на перехресті, у дверях, не проходь під мостом, драбиною, між стовпами, - людей завжди лякали переходи, шлях від чогось і до чогось. Здавалося б, дурниці, але вони переростали в міжчасові і міжпоколінні забобони, в той час, коли кожен боявся зізнатися самому собі у страху, страху невідомости.

Останній тиждень серпня – відрізок теж досить символічний. Символічний і для ЖКГ.

Якщо ви вірите у те, що будь-який злам веде до катаклізмів і усіляких негараздів, цей тиждень може бути тому яскравим прикладом.

Від самого понеділка, 27 серпня, Україну буквально залило водою, подекуди підтопило і затопило. В цей день постраждало 130 населених пунктів у чотирьох областях, далі ця кількість щодень збільшувалася. Світлими і беззбитковими, позбавленими погоднього тероризму, виявилися лише вихідні (1-2 вересня), тоді як упродовж усієї робочої неділі мнсники і комунальники, непокладаючи рук, виймали людей із завалів, розчищали вулиці, лагодили лінії електропередач, відкачували воду, локалізовували прориви тощо. 

На справжню Венецію перетворилися найбільш постраждалі від вибриків стихії – Дніпропетровськ та Запоріжжя. У Запоріжжі, до речі, наслідки негоди були настільки масштабними, що у вівторок, 28 серпня, паралізувало усю інфраструктуру міста, без електропостачання більше ніж на дві доби залишилося три тисячі абонентів. Більш-менш повернути до нормального функціонування мегаполіс вдалося лише в п’ятницю, 31 серпня.

Проте це лише один із вісників Апокаліпсису переходу з літа в осінь. Міжсезонний тиждень був врожайним не лише на негоду, бульбу та бобові. По всій Україні комунальники назбирали щонайрізноманітніших штрафів та кримінальних справ.

Про це та багато іншого читайте в розгорнутому матеріалі.

 
Коментарі (0)