ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПідвищення тарифів стало реальністю для ряду споживачів

Підвищення тарифів стало реальністю для ряду споживачів

НКРЕ підняла ціни на газ для промислових споживачів та бюджетних установ. Зазначені споживачі відчуватимуть підвищення від завтра.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, прийняла постанови про підняття цін на природний газ для промислових споживачів та установ і організацій, які фінансуються з держбюджету. Відповідні документи оприлюднено на офіційному сайті відомства.

Так, з 1 квітня 2014 року ціна на природний газ для промислових споживачів зросте з 2,448 тис. грн за 1 тис. кубометрів до 4,02 тис. грн, а для бюджетних організацій - з 3,113 тис. грн за 1 тис. кубометрів до 4,02 тис. грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за словами Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, з 1 квітня ціна на російський газ для України зросте вдвічі порівняно з нинішніми цінами і становитиме майже 500 долл. за тис. куб. м. То ж, держава підвищуватиме тарифи на газ.

«Ми прийняли рішення про підвищення тарифів на газ і на тепло. Для цього треба було б підвищити тарифи на 120%. Ми розклали це на 4 роки. Перший рік - підвищення 40%, другий рік - 40% і два роки по 20%» - зазначив Арсеній Яценюк.

 
Коментарі (0)