ГоловнаНовини ЖКГПодіїПенсії держслужбовців в рамках пенсійної реформи не перераховувалися

Пенсії держслужбовців в рамках пенсійної реформи не перераховувалися

Пенсії державних службовців в рамках першого етапу пенсійної реформи не перераховувалися, це розповів міністр соціальної політики Андрій Рева
Пенсії державних службовців в рамках першого етапу пенсійної реформи не перераховувалися, це розповів міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі телеканалу NewsOne.
 
За словами Андрія Реви, державні службовці завжди отримували пенсію вище, ніж люди, яким пенсія розраховувалася на загальних підставах.
 
"Усі спеціальні закони, за якими призначалися пенсії державним службовцям та іншим категоріям осіб, передбачають відмінний від інших розрахунок пенсії. Відповідно у них були пенсії вище і їх перерахунок не проводився", - зазначив Андрій Рева.
 
При цьому міністр підкреслив, що перерахунок пенсій стосувався тільки тих, хто отримував виплати відповідно до закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".
 
"Сьогодні перерахунок пенсії проводився згідно із законом" Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", - заявив Рева.
 
Так само міністр повідомив, що розмір пенсійних виплат українців на пряму залежить від розміру заробітної плати, яку вони отримують в період трудової діяльності.
 
"Пенсія в 500 євро можлива за умови, якщо ми в подальшому будемо проводити політику зростання заробітних плат. За великим рахунком, пенсія безпосередньо залежить від розмірів страхових внесків, які люди платять. Якщо зарплати низькі, то і відрахування в Пенсійний фонд низькі. Відповідно пенсії , які сплачуються людям, низькі ", - зазначив Андрій Рева.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
16 Жовтня 2017 p. 00:03
Багато українців взагалі не мають ні зарплат, ні пенсій ,-- звільнені з роботи з ініціативи держави , по незалежним від працівників причинам позбавлені засобів існування та страхового стажу; тому тепер вимушені жити на утриманні своїх сімей. --------------------------------------------------------------------------- Тобто, людина працювала і платила податки та раптом якісь посадовці вирішили , щоб ця людина не працювала і не платила податки . ... А крайніми тепер роблять самих тих примусово звільнених працівників.