ГоловнаНовини ЖКГПолітикаПерелому взяли під варту до 9 вересня

Перелому взяли під варту до 9 вересня

Солом'янський райсуд Києва взяв під варту першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз» Сергія Перелому терміном до 9 вересня з альтернативою внесення застави в 80 млн. грн.

На судовому засіданні у неділю вранці слідчий суддя Анатолій Макуха оголосив своє рішення, яким частково задовольнив клопотання прокурорів Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) і Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Рішенням суду Сергія Перелому було заарештовано строком на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 80 млн. 1 тис. грн. 

Варто зазначити, що представники САП і НАБУ просили про заставу в розмірі 205 млн. грн.

«Суд ухвалив: задовільнити клопотання і застосувати до Переломи тримання під вартою», - зазначив Анатолій Макуха.

Після оголошення рішення суду Перелома зазначив, що у нього немає такої суми коштів і немає можливості знайти суму застави в такому розмірі та подаватиме апеляцію.

У свою чергу, заступник голови САП Володимир Кривенко в коментарі журналістам зазначив, що заставу в розмірі 80 млн. у прокуратурі вважають недостатньою , тому також подаватимуть апеляцію.

Нагадуємо, що 14 липня керівник САП Назар Холодницький повідомив, що С. Перелома і заступник директора ОПЗ Микола Щуриков затримані у справі про розтрату коштів підприємства.

 

 
Коментарі (0)