ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПільговики Харкова зможуть економити на домофонах

Пільговики Харкова зможуть економити на домофонах

Відтепер деякі категорії громадян Харкова за користування домофоном платитимуть менше. Є і такі мешканці, для яких така послуга буде безкоштовною.

В Харкові затвердили категорії громадян та розмір пільг, які зможуть отримувати жителі при оплаті за використання домофонів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської державної адміністрації.

Рішення щодо пільг прийняли депутати на сесії Харківської міської ради 26 лютого. Як повідомили на комунальному підприємстві «Харківміськліфт», раніше харків'яни пільгових категорій не мали привілеїв при оплаті таких послуг. У зв'язку з тим, що з 1 лютого всі домофонное господарство обслуговує «Харківміськліфт», частина харків'ян зможе платити за користування домофоном менше, а деякі і зовсім звільнено від плати.
 
Серед тих, хто матиме право на пільги, - Герої Радянського Союзу і Герої соцпраці, люди, які мають заслуги перед Батьківщиною, одинокі ветерани та інваліди першої групи, сім'ї, які виховують неповносправних дітей-інвалідів, дітей з онкологічними захворюваннями та дитячим церебральним паралічем, сім'ї з дітьми, де обоє батьків - інваліди першої і другої груп, сім'ї матерів-героїнь, прийомні сім'ї, одинокі матері з двома і більше дітьми, інваліди першої і другої груп по зору, багатодітні сім'ї та інші категорії пільговиків.
 
До речі, раніше у Харкові готувались провести повну інвентаризацію домофонів у житлових будинках. У міськраді запевняють, що такі заходи необхідні для створення єдиного порядку встановлення та обслуговування домофонного господарства.
 
Коментарі (0)