ГоловнаВибір редакціїПодіїПочинається ремонт ескалатора на столичному залізничному вокзалі

Починається ремонт ескалатора на столичному залізничному вокзалі

З 30 січня розпочнеться відвантаження обладнання, яке переможець аукціону для проведення ремонту замовив за кордоном.
30 січня почнеться відвантаження обладнання, необхідного для проведення ремонту ескалатора на Центральному залізничному вокзалі. Після його розмитнення – приблизно в двадцятих числах лютого – почнуться ремонтні роботи. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».
 
Обладнання замовив переможець аукціону, уточнила прес-служба, додавши, що це підприємство отримало передоплату 1,7 млн грн для прискорення процесу.
 
Відзначається, що аукціон відбувся 21 жовтня 2016-го, а 8 листопада з переможцем торгів був укладений договір. До цього з липня по вересень кілька разів оголошувались торги, на які не виходили учасники.
 
Паралельно в серпні-вересні проводилися торги вже не на модернізацію, а на заміну ескалаторів на нові, однак через відсутність заявок їх визнали такими, повідомляє прес-служба підземки.
 

В «Укрзалізниці» нагадали, що в 2015 році були запрошені фахівці з Відня, які після обстеження ескалаторів надіслали лист на адресу керівництва, в якому представник заводу-виробника наполіг на зупинці двох ескалаторів, встановлених у вестибюлі Центрального вокзалу. 

 
Коментарі (0)