ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПогода занурюює Закарпаття під воду

Погода занурюює Закарпаття під воду

На Закарпатті внаслідок сильних опадів і танення снігу підтоплено понад 50 садиб та 10 га сільськогосподарських угідь

Підтоплення будинків також спричинене захаращеністю водостоків і дренажних систем на території області. Найскладніша ситуація склалася в Ужгороді. Там, за даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, вже підтоплено 42 домогосподарства.

Сьогодні вранці у виконавчому комітеті Ужгородської міської ради, пройшло екстрене засідання штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій. Міський голова Віктор Погорєлов, доручив санепідемстанції відстежувати якість питної води у місті. У міській раді також запевнили, що якщо буде необхідна евакуація жителів у разі підтоплення будинків, то її готові здійснити кілька десятків автобусів.

Однак, у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, зазначають що до житлових будинків вода поки не дісталася. До відведення води залучено 35 людей та 10 одиницю техніки. Від Держслужби з надзвичайних ситуацій – 25 людей та 7 одиниць техніки.

Трохи меншої шкоди опади завдали селу Кам'янське Іршавського району, де підтоплено 10 садиб, та селу Клиновець Мукачівського району, в якому вода нашкодила 3 садибам.

 
Коментарі (0)