ГоловнаНовини ЖКГТранспортПоїзд Hyundai не витримав випробувань

Поїзд Hyundai не витримав випробувань

Один з корейських складів був пошкоджений – через зіткнення з пероном станції на Золочівському напрямку у нього розпороті кузов та двері

Електропоїзди корейської компанії Hyundai, призначені для сполучення між містами, де будуть проводитися матчі Євро-2012, не витримали випробувань українською залізницею.

Так, користувач на форумі Клубу залізничників написав, що один з корейських складів був пошкоджений – через зіткнення з пероном станції на Золочівському напрямку у нього розпороті кузов та двері.
За даними форумчан, із тієї ж причини поїзд позбувся одного «рогу», який, за інформацією свідка події, також обірвався від зіткнення з пероном.

Крім того, поїзд так і не розігнався до обіцяної максимальної швидкості в 160 кілометрів, обмежившись 140 км. «А на ділянці між станцією «Шпаківка» та станцією «Звичайна» корейський «диво-поїзд» зірвав близько 400 метрів контактної підвіски і з м'ясом «вирвав один пантограф, розтрощивши при цьому всі кріплення», - повідомив відвідувач форуму.

«Не знаю, з якого матеріалу виконана зовнішня обшивка кузова, але припускаю, що навіть незначні вм'ятини від «зачепу» через негабаритності одного з винуватців (корейської електрички або платформи – невідомо) все ж буде видно, і методом лому і молотка за 2-3 дні навряд чи будуть усунені», - написав один з форумчан.

На даний момент в Укрзалізниці ніяк не прокоментували факт пошкодження поїздів.

Джерело – ЛІГАБізнесІнформ

 
Коментарі (0)