ГоловнаНовини ЖКГТранспортПоїздам Hyundai вимагають продовжити гарантію

Поїздам Hyundai вимагають продовжити гарантію

Компанія Hyundai може продовжити термін гарантійного обслуговування швидкісних поїздів. Принаймні цього вимагають у державній адміністрації залізничного транспорту.

«Укрзалізниця» вимагає у компанії Hyundai продовжити термін гарантійного обслуговування швидкісних поїздів. Про це заявив в.о. Міністра інфраструктури Володимир Козак, - зазначає прес-служба відомства.

«Наразі компанія Hyundai розглядає вимогу залізничників продовжити термін гарантійного обслуговування. Ми маємо на це абсолютне право, адже теперішні проблеми не повинні повторитися, а якщо щось і трапиться, то корейська сторона повинна нести повну матеріальну відповідальність», - наголосив Володимир Козак.

Посадовець додав, що станом на сьогодні експерти ще не можуть назвати усіх причин виникнення неполадок у поїздах Hyundai - корейські спеціалісти разом із фахівцями інституту Патона та залізничних інститутів проводять перевірки.

Як повідомляла «Україна Комунальна», 12 лютого 10 поїздів Hyundai зняли з маршрутів для проходження техогляду. Замість них пустили звичайні поїзди.

«У зв’язку з тимчасовою заміною категорії рухомого складу, пасажирам, які придбали квитки на поїзди «Інтерсіті+» та здійснять поїздку залізничним транспортом, буде повернена різниця вартості проїзду», – зазначали в «Укрзалізниці». Однак повернути свої кошти на місцях пасажирам не завжди вдавалося, за повідомленнями ЗМІ.

 
Коментарі (0)