ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПолтавці не поспішають розраховуватися з комунальниками

Полтавці не поспішають розраховуватися з комунальниками

Упродовж січня-березня 2012 року населення Полтавської області сплатило за житлово-комунальні послуги 441,6 млн грн, що становило 85,5% нарахованих за цей період сум

 Упродовж січня-березня 2012 року населення Полтавської області сплатило за житлово-комунальні послуги 441,6 млн грн, що становило 85,5% нарахованих за цей період сум.

Про це повідомила Ольга Кожух – спеціаліст І категорії – економіст відділу статистики соціальних послуг Головного управління статистики у Полтавській області.

При цьому заборгованість населення за житлово-комунальні послуги на кінець березня 2012 року становила 329,2 млн грн (при середньому терміні 1,9 місяця). Борг за 3 місяці і більше за газопостачання мали у березні 20,7% власників особових рахунків. Подібний борг за централізоване опалення та гаряче водопостачання – у 20,1% осіб, за вивезення побутових відходів – 17% полтавців, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 15,5% осіб, за централізоване водопостачання та водовідведення – 10,6% громадян.

 

Джерело – «Полтавщина»

 
Коментарі (0)