ГоловнаФоторепортажТранспортПолтавські дороги асфальтують поверх снігу

Полтавські дороги асфальтують поверх снігу

Полтавські дорожники «винайшли» новий метод асфальтування автодоріг – поверх снігового шару. Таким чином, укладання дорожнього покриття, та ще в мінусову температуру порушує будівельні норми України.

У Полтаві ремонті бригади вкладають нове дорожнє покриття на вул. Сковороди поверх снігового покриву. Такий «метод асфальтування» доріг в Україні суперечить державним будівельним нормам, передає «Полтавщина».

Зокрема, дорожники, асфальтуючи дорогу, порушують вказані норми в пункті 21.8.10 ДБН В.2.3-4:2007, де зазначається, що асфальт треба укладати у суху погоду весною або влітку за температури повітря не нижче +5°С, а восени — не нижче +10°С.

Проте, роботи ведуться попри сніговий шар та мінусову температуру повітря.

Окрім того, варто зазначити, що у місті досі сніжить. А державними будівельними нормами також забороняється проводити відповідні роботи під час опалів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні на проблемних ділянках доріг будуть перекривати рух транспорту в разі виникнення екстремальних погодних умов. Як зазначається, водіям необхідно буде перевіряти чи дозволено проїзд наміченим маршрутом.

 
Коментарі (0)