ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Попри масштабний столичний порив, жоден будинок не залишиться без гарячої води

Попри масштабний столичний порив, жоден будинок не залишиться без гарячої води

Внаслідок масштабного пориву, що стався вчора ввечері у столиці біля Ocean Plaza, жоден будинок не залишиться без гарячої води — їх буде перепідключено до інших трубопроводів теплопостачання
Внаслідок масштабного пориву, що стався вчора ввечері у столиці біля Ocean Plaza, жоден будинок не залишиться без гарячої води — їх буде перепідключено до інших трубопроводів теплопостачання. 
 
Про це сказав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв на брифінгу із представниками КП “Київтеплоенерго” щодо пориву тепломережі на вулиці Антоновича.
 
“Відбувається перепідключеня будинків до інших трубопроводів теплопостачання. Таким чином ми прогнозуємо, що без тепла жоден будинок не залишиться”, — сказав Пантелєєв.
 
Наразі завдання тепловиків і рятувальників — прибрати автобус, який опинився на місці аварії.
 
“Потім будуть проведені роботи з розриття, стане зрозуміло, скільки необхідно буде часу для ліквідації пошкодження і, відповідно, роботи по ліквідації цього пошкодження будуть проведені”, — додав заступник голови КМДА.
 
 
В результаті прориву, окропом затопило весь нульовий поверх торгового центру, а люди терміново були евакуйовані.
 
Біля ТРЦ сталася надзвичайна подія з маршруткою. Вона провалилася під асфальт, де вирував окріп. 
 
Коментарі (0)