ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійІпотечний бум дійшов до Житомира

Іпотечний бум дійшов до Житомира

На Житомирщині схвалено 2 об’єкти житлового будівництва, які можуть бути запропоновані до участі у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян.

Поширення інформації щодо іпотечного кредитування набирає обертів, проводяться великі обсяги робіт. На Житомирщині вже є 101 бажаючий брати участь у програмі. На все населення області припадає 35 тисяч черговиків з усіх черг.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Житомирської ОДА.

В області схвалено 2 об’єкти житлового будівництва, які можуть бути запропоновані до участі у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов: реконструкція приміщень колишньої казарми по вул.Металістів в м.Овручі під 18-квартирний житловий будинок та незавершене будівництво 32-квартирного житлового будинку по вул.Садовій, 3 у смт Попільні. Забудовник готує документи для подачі на розгляд міжвідомчій комісії по незавершеному будівництву 40-квартирного житлового будинку по вул.Грушевського, 108-а в м.Коростені.

Виділені бюджетні кошти у сумі трохи менше 28 млн грн розподілили в області відповідно до кількості населення. Ці кошти дають можливість забезпечити людей 1700 квартирами. Розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня визначено головне управління будівництва та архітектури облдержадміністрації. Одержувачем бюджетних коштів є Житомирське регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. Брати участь у кредитуванні іпотечних кредитів на території області виявили бажання АТ «Ощадбанк», банк «Фінанси та кредит», ЗАТ АКБ «Укргазбанк».

 
Коментарі (0)