ГоловнаНовини ЖКГЖитлоІпотека відзначила найбільш активні банки

Іпотека відзначила найбільш активні банки

Державна іпотечна установа оприлюднила щомісячний рейтинг найбільш активних банків - партнерів. Зокрема, до співпраці долучаються як крупні банки, так і з меншим капіталом.

За підсумками роботи у жовтні поточного року Державна іпотечна установа сформувала щомісячний рейтинг найбільш активних банків-партнерів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Отже, за словами начальника управління зв’язків з громадськістю ДІУ Ганни Волобуєвої, п’ятірка щомісячного рейтингу у жовтні дещо змінилася. Так, перший щабель зайняв ПАТ «Приватбанк», за ним розмістилися «Радикалбанк», «Укрсиббанк», «Укрінбанк», та «Укргазпромбанк».

 «За кожною заявкою, що надходить від банків стоїть доля  української родини, яка прагне скористатися підтримкою держави та отримати у власність окреме житло. Тому, чим активніше спрацюють банки, тим більше громадян справлять новосілля», - підкреслила Ганна Волобуєва.

Як повідомляла «Україна Комунальна»
раніше, за підсумками  роботи минулого місяця найбільш активними банками за програмою ДІУ виявилися ПАТ КБ «Приватбанк», ПАТ «Укрінбанк», АТ «Дельта банк», ПАТ «Юнекс Банк», АТ «Банк Меркурій».

Нагадаємо, з початку поточного року 477 родин придбали житло за підтримки  держави.  На ці цілі Державна іпотечна установа спрямувала понад 108 млн грн.

 
Коментарі (0)