ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаПрезидент «відкрив» сферу енергоефективності перед інвесторами

Президент «відкрив» сферу енергоефективності перед інвесторами

Президент підтримав парламентарів у питаннях залучення інвестицій у сферу термомодернізації будівель. Гарант підписав два відповідних Закони.

Президент Петро Порошенко підписав Закон  № 327-VIII «Про введення нових інвестиційних можливостей, забезпечення прав і законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації». Про це свідчать дані на сайті Верховної Ради, які засвідчують останній етап проходження документа з підписом Президента від 7 квітня.

Метою документа, згідно з пояснювальною запискою, є створення правових засад для запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації через механізм енергосервісу.

Крім цього, пан Порошенко також затвердив ще один подібний Закон -  № 328-VIII «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, забезпечення прав і законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації. Документ має на меті створення правових засад закупівлі енергосервісних послуг.

Вищезгадані законопроекти були прийняті Верховною Радою 9 квітня 2015 року.

Детальніше про документи можна дізнатися із статті «У.К.»

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Президент просить інвесторів і далі вкладати кошти в українську енергетику. Натомість, влада пропонує останнім великі можливості у різних галузях.

 
Коментарі (0)