ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПрезидент пропонує інвесторам можливості взамін на гроші

Президент пропонує інвесторам можливості взамін на гроші

Президент просить інвесторів і далі вкладати кошти в українську енергетику. Натомість, влада пропонує останнім великі можливості у різних галузях.

Влада закликає інвесторів фінансувати Україну, а саме в сферу енергетики. Про це сьогодні під час відкриття Міжнародної конференції на підтримку реформ в Україні заявив Президент Петро Порошенко, передає прес-служба Гаранта.

«Україна пропонує величезні можливості в сільському господарстві, ІТ, енергетики, авіації і космічної техніки. Кожен з них є великий сектор потребує інвестицій, але в кожному з цих секторів також має великий ринковий потенціал», - заявив пан Президент.

Крім цього, пан Порошенко не забув згадати вже наявні зміни у законодавстві, які повинні сприяти подальшим успішним реформам в країні.

«Конституційні реформи, включаючи децентралізацію, реформу судових органів та державної служби, прозорості процедур державних закупівель, зміни в Податковий кодекс, заходи по відновленню довіри в банківському секторі України, і політика в області енергоефективності все в процесі доставки, заради України міжнародного авторитету і на благо нації і свого народу», - заявив Петро Порошенко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, одна з Міжнародних фінансових організацій має намір продовжити «життя» муніципальної інфраструктури українських міст. Для реалізації цього проекту планується виділити кілька сотень мільйонів євро.

 
Коментарі (0)