ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГПрезидент оцінив ЖКГ незадовільно

Президент оцінив ЖКГ незадовільно

Президент розкритикував роботу трьох міністерств, робота яких наразі найбільш проблематична, зокрема і Міністерство регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ. Відтак, уряд має проаналізувати стан справ у всіх галузях економіки.

Уряд має невідкладно проаналізувати стан справ у всіх галузях економіки. На цьому наголосив Президент під час зустрічі з представниками Українського союзу промисловців та підприємців і Федерації профспілок України, - повідомляє прес-служба Глави держави.

«Ми проаналізуємо стан справ практично з усіх напрямів і по всім тим галузям, в яких у нас сьогодні є найбільша проблема. Якщо подивитись на спад виробництва, він найбільше відбувся в експортоорієнтованих галузях економіки», - зауважив Президент.

Як зазначив Глава держави, проблеми в економіці викликані не лише світовою економічною кризою, а й незадовільним менеджментом керівників Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

«Програма активізації економіки не запущена. Наслідок - не передбачено ті заходи, які, я сказав би, пом’якшили б негативні наслідки», - сказав Президент.

Крім того, Віктор Янукович розкритикував діяльність Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

«Програми, які підготовлені, які треба сьогодні вже запускати, і треба, щоб вони починали працювати в будівництві житла, не запущені. Вони очікують, умовно кажучи, коли прийде ефективний керівник і почне працювати над цим питанням», - зазначив він.

Глава держави також висловив незадоволення роботою Міністерства промислової політики. «Міністерство промислової політики, на жаль, не запрацювало. В чому там причини - кадрові причини чи організаційні, але воно сьогодні не працює», - сказав він.

 
Коментарі (1)
Sergiy
13 Листопада 2013 p. 13:20
Дивіться результати опитування.Це стосуєть не тільки тарифів на газ. Економічні закони вивели ще дідусі Карл та Фрідріх.