ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоПрезидент проти скасування третьої групи єдиного податку

Президент проти скасування третьої групи єдиного податку

Президент наголосив, що не підтримує законопроект щодо скасування третьої групи для платників податків за спрощеною системою, запропонований депутами від БПП Андрій Шинькович і Геннадій Чекіта
Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу наголосив, що не підтримує законопроект щодо скасування третьої групи для платників податків за спрощеною системою, запропонований депутами від БПП Андрій Шинькович і Геннадій Чекіта, повідомляє АП. 
 
«Я не підтримую його. Впевнений в тому, що на сьогоднішній день сучасні технології дозволяють нам порахувати операції суб’єктів господарювання без дороговартісної купівлі РРО (Реєстратора розрахункових операцій – ред.). Можна використовувати смартфони, захищені програми, можна фіскалізувати фінансові потоки і захистити бізнес», - підкреслив Глава держави.
 
Нагадаємо, депутати від БПП Андрій Шинькович і Геннадій Чекіта зареєстрували у Верховній Раді законопроект 8089 про зміни в податкову систему України, в якому пропонується повністю скасувати третю групу спрощеної системи оподаткування.

Третя група зі ставкою єдиного податку 5% розрахована на дрібних підприємців-фізосіб, зокрема працівників IT та фрілансерів. За словами депутатів, третьою групою часто користуються роботодавці, щоб економити на виплаті зарплат. 

 
Коментарі (0)