ГоловнаНовини ЖКГПодіїПроблеми водопостачання наближаються до розв'язку

Проблеми водопостачання наближаються до розв'язку

У Києві проходитиме ІІІ Всеукраїнська галузева конференція: «Механізми забезпечення водопостачання в кризовий період». Представники влади, комунальних підприємств та бізнесу обговорять найактуальніші проблеми, з якими сьогодні стикаються водоканали.

ІА «Україна Комунальна» спільно з міжнародною виставкою «Aqua-Term Kyiv 2015» запрошує відвідати ІІІ Всеукраїнську галузеву конференцію: «Механізми забезпечення водопостачання в кризовий період».

Захід відбудеться у місті Києві 4 грудня 2014 року о 10:00 у конференц-залі готелю «Воздвиженський» (вул. Воздвиженська 60-а).

Під час конференції планується обговорити широкий спектр проблем водопостачальних підприємств. Зокрема:

• Зміни, які відбулися у законодавстві протягом 2014 року, та їх вплив на ефективність діяльності підприємств водопровідно-каналізаційного господарства;

• Особливості та проблемні питання тарифного регулювання, з якими стикаються підприємства водопостачання та водовідведення;

• Вплив податкових нововведень на фінансовий стан підприємств водопровідно-каналізаційного господарства;

• Приклади ефективних рішень щодо модернізації галузі ВКГ.

До участі у заході запрошені народні депутати України, посадовці Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, керівники українських водопостачальних підприємств, представники бізнесу.

Телефон для акредитації: +38 (044) 486-60-68, е-mail: news@jkg-portal.com.ua (Акредитація дійсна до 18.00  3 грудня 2014 року).

 
Коментарі (2)
Sergiy2
28 Листопада 2014 p. 10:18
І обовязково обговоріть( закон № 1602 прйнятий з якогось бодуна в липні цього року)- як в унітаз скоро будемо зливати харчовий продукт. А як нагріємо до 75 градусів, то зразу макарони будуть з крану.
Олена2
28 Листопада 2014 p. 14:33
Сергію, приходьте. Разом обговоримо.