ГоловнаПублікаціїПодіїПроблемам водопостачання знайдуть рішення

Проблемам водопостачання знайдуть рішення

ІА «Україна Комунальна» запрошує на Всеукраїнську галузеву конференцію «Механізми забезпечення водопостачання». У ході заходу планується обговорити питання, які пов’язані з проблемами у відповідній галузі.

Інформаційне агентство «Україна Комунальна» спільно з міжнародною виставкою «Аква - Терм Київ 2014» проводить Всеукраїнську галузеву конференцію на тему: «Механізми забезпечення  водопостачання».

Захід відбудеться 13 травня 2014 року в МВЦ (м. Київ), Павильон 2, Конференц-зал 8. Початок о 11:00.

У ході заходу планується обговорити питання, які пов’язані з проблемами і перспективами управління підприємствами водопровідно-каналізаційного господарства, особливостями тарифного регулювання у сфері водопостачання та водовідведення, взаємозв’язку підприємств водопровідно-каналізаційного господарства зі споживачами та ефективними рішеннями щодо модернізації відповідної галузі.

До участі запрошуються керівники українських водопостачальних підприємств, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, Мінрегіону, представники бізнесу, експерти та ЗМІ.

Зауважимо, Всеукраїнська галузева конференція «Механізми забезпечення  водопостачання» - це другий етап роботи, початок якій був покладений 5 грудня 2013 року, задля пошуку спільних ефективних рішень у модернізації галузі.

Уточнити організаційні питання та підтвердити участь можна в організаторів:

Інформаційне агентство «Україна Комунальна»

+38 (044) 486 60 68,

e-mail: info@jkg-portal.com.ua

 
Коментарі (0)