ГоловнаНовини ЖКГПодіїПрофесійні управителі візьмуться за реформу ЖКГ

Професійні управителі візьмуться за реформу ЖКГ

Громадська спілка «Асоціація управителів житла», вивчаючи досвід різних міст України у сфері реформування та розвитку житлового господарства, з серпня 2014 року започатковує проведення серії семінарів-практикумів

За вирішення проблем у галузі ЖКГ візьмуться управителі. Громадська спілка «Асоціація управителів житла», вивчаючи досвід різних міст України у сфері реформування та розвитку житлового господарства, з серпня 2014 року започатковує проведення серії семінарів-практикумів, що мають на меті висвітлити роль органів місцевого самоврядування у формуванні й розвитку ринку управління житловим фондом, а також обмін позитивними напрацюваннями у цьому напрямку.

Першим заходом в рамках даної кампанії стане семінар-практикум: «Роль органів місцевого самоврядування в реформуванні та розвитку житлового господарства», що відбудеться у місті Кривий Ріг 6 серпня 2014 року (проект Програми додається). Захід проводиться за співпраці з виконавчим комітетом Криворізької міської ради та особистої підтримки міського голови міста Кривий Ріг Юрія Вілкула, а також за сприяння Фонду розвитку та інновацій ЖКГ. Інформаційним партнером заходу є ІА «Україна Комунальна».

Під час семінару-практикуму передбачається:

- вивчення досвіду реформування житлової сфери у місті Кривому Розі;

- висвітлення ролі місцевого самоврядування в розвитку житлового господарства;

- ознайомлення з найкращими практиками діяльності ОСББ та приватних керуючих компаній.

Нагадаємо, що просвітницьку діяльність професійні управителі проводять в межах реалізації проекту «Підвищення прозорості механізму впливу споживачів на постачальників житлово-комунальних послуг». Проект об’єднав для досягнення ефективного управління галуззю декілька впливових організацій, таких як Громадська спілка «Асоціація управителів житла» разом з Київською міською організацією роботодавців житлово-комунальної галузі «Федерація роботодавців ЖКГ м. Києва», ГО «Спілка власників житла м. Києва» в партнерстві з Фондом ім. Фрідріха Еберта.

Перший захід відбувся 25 червня - Всеукраїнська конференція «Формування збалансованої системи відносин в житловій сфері за участю професійних управителів». Учасниками Конференції були представники Міністрства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, народні депутати, представники профільних організацій у сфері ЖКГ; визнані та досвідчені експерти галузі; представники місцевих органів виконавчої влади та підприємств, що працюють у сфері управління житловим фондом у різних регіонах України.

Акредитація ЗМІ за телефонами:

+38 (044) 337-13-45

+38 (067) 638-48-79

+38 (067) 747-22-85

+38 (097) 764-25-60

 
Коментарі (2)
Владимир2
26 Липня 2014 p. 13:52
Почему опять Кривой ? С Вилкулом договорняк , его пиарим ? Ему давно пора на пенсию , город от него и сыночка стонет ! Когда Донецк ?
Мария Цатурян2
27 Липня 2014 p. 16:43
Владимир, как только закончится АТО