ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПроект реконструкції театру на Подолі отримав позитивний висновок Укрдержбудекспертизи

Проект реконструкції театру на Подолі отримав позитивний висновок Укрдержбудекспертизи

"Укрдержбудекспертиза" позитивно оцінила проектну документацію реконструкції Київського драмтеатру на Подолі.

Державне підприємство (ДП) "Укрдержбудекспертиза" надало позитивний експертний висновок щодо проектної документації стосовно проекту реконструкції будівель Київського драматичного театру на Подолі.

Про це  йдеться у повідомленні  "Інтерфакс-України" з посиланням на прес-службу корпорації Roshen.

У вівторок, експертний звіт від 21 вересня 2017 року вже переданий до Державної архітектурно-будівельної інспекції для отримання дозволу на введення будівлі в експлуатацію.

"За результатами розгляду проектної документації встановлено, що вона була розроблена відповідно до вихідних даних на проектування з дотриманням вимог до міцності, надійності та довговічності об'єкта будівництва, його експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення, в тому числі щодо дотримання нормативів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, санітарного й епідеміологічного благополуччя населення, пожежної безпеки, техногенної безпеки та енергозбереження", - цитується в повідомленні висновок держекспертизи.

Як повідомлялося, 29 листопада 2016 року в Києві на Андріївському узвозі відкрили фасад нової будівлі Київського академічного драматичного театру на Подолі, реконструкція якого викликала неоднозначну реакцію громади.

Генеральним проектувальником проекту реконструкції київського театру на Подолі виступило архітектурне бюро "Дроздов та партнери".

Меценатом проекту виступила корпорація Roshen. За її даними, інвестиції в реконструкцію театру становили 165 млн грн.

У березні 2017 року за департаменті містобудування та архітектури КМДА було створено робочу групу (у складі 19 осіб) з урегулювання ситуації навколо нового фасаду будівлі Театру на Подолі. Робоча група, в свою чергу, визначила, що будівля театру має пройти дві експертизи.

 

 
Коментарі (0)