ГоловнаНовини ЖКГТранспортПровал біля метро «Васильківська» стався з вини водопроводу

Провал біля метро «Васильківська» стався з вини водопроводу

Наприкінці березня поточного року біля будинку № 37 по вулиці Васильківській (в районі Амурській площі) відбувся прорив чавунної труби водопостачання

Спеціалісти КП «Київський метрополітен» вирішили надати громадськості пояснення щодо просідання асфальтного покриття над станцією метро «Васильківська» у столиці.

Як зазначається у повідомленні прес-служби, наприкінці березня поточного року біля будинку № 37 по вулиці Васильківській (в районі Амурській площі) відбувся прорив чавунної труби водопостачання, який терміново було ліквідовано силами балансоутримувача вказаної мережі – ПАТ «АК Київводоканал». Жодного відношення до функціонування метрополітену дана аварія не мала.

Місце прориву труби знаходилося поза діючими підземними спорудами метрополітену, на відстані 22 м від зовнішнього краю тунелю, а тому не могло спричиняти вплив на споруди підприємства. Згодом на місці аварії розпочалось просідання асфальтного покриття та утворення провалів.

Наразі ПАТ «Київметробуд», разом з виконанням робіт по благоустрою Амурської площі, також виконає роботи з ліквідації просідань та відновлення асфальтного покриття.

Ситуація постійно контролюється експлуатаційними підрозділами метрополітену та не несе жодної загрози безпеці руху поїздів та перебуванню пасажирів у метрополітені, наголошується у повідомленні.
 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)