ГоловнаКоментаріПолітикаП.Розенко:«На сьогодні немає урядового варіанту пенсійної реформи»

П.Розенко:«На сьогодні немає урядового варіанту пенсійної реформи»

На сьогодні немає урядового варіанту пенсійної реформи. Раніше віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко наголошував на тому, що Кабмін ще напрацьовує свій варіант пенсійної реформи.
 
 
На сьогодні немає урядового варіанту пенсійної реформи. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
 
“Коли я був міністром соціальної політики, ми внесли свій варіант пенсійної реформи до парламенту. Через певні особистісні моменти цей законопроект до цього часу, вже три роки, лежить у ВР. Мова йде про унормування позицій про накопичувальну систему, щоб зробити цю систему більше контрольованою державою, дати людям гарантії, що їхні накопичення не зникнуть і дати розвиток недержавному пенсійному страхуванню,” — заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
 
Павло Розенко додав, що до нині немає Урядового варіанту пенсійної реформи.

Нагадаємо, раніше віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко наголошував на тому, що Кабмін ще напрацьовує свій варіант пенсійної реформи. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
25 Квітня 2017 p. 21:03
Багато осіб непенсійного віку взагалі не мають ні зарплат, ні пенсій ,-- звільнені з роботи у зв"язку з "ліквідаціями" державних установ , тобто з ініціативи держави, по незалежним від працівників причинам позбавлені засобів існування, тому вимушені жити на утриманні своїх сімей.---------------------------- ----------------------------------------------------------------------------- І як же їм тепер не порадіти за працюючих пенсіонерів (за віком), які почали отримувати підвищені зарплати і пенсії.