ГоловнаКоментаріПодіїП.Розенко:«Військові пенсіонери почали отримувати вже перераховані пенсії»

П.Розенко:«Військові пенсіонери почали отримувати вже перераховані пенсії»

Розмір пенсії військовим пенсіонерам (а це близько 550 тисяч осіб) зросте в середньому на 1,5 тис гривень
Пенсійний фонд України розпочав виплату збільшених розмірів пенсій для військових пенсіонерів, це в ефірі «5 каналу» розповів Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
 
«З 21 березня військові пенсіонери почали отримувати вже перераховані пенсії. Тобто процес розпочався і протягом березня – квітня всі отримають підвищені виплати з відповідними перерахунками з 1 січня 2018 року», - сказав він.
 
Павло Розенко зазначив, що розмір пенсії військовим пенсіонерам (а це близько 550 тисяч осіб) зросте в середньому на 1,5 тис грн. «Всі необхідні кошти для цього є», - наголосив Віце-прем’єр-міністр.
 
Зазначимо, що за даними Пенсійного фонду України, перші виплати проведено за додатковими відомостями для 15,3 тисяч пенсіонерів на суму понад 62 мільйона гривень. До кінця березня буде проведено виплату ще щонайменше 20 тисячам осіб. Інші перерахунки пенсій буде проведено в квітні по мірі надходження довідок про грошове забезпечення від силових міністерств та відомств.
 

Особи, яким виплату перерахованих пенсій буде проведено у березні, з квітня отримуватимуть свою пенсію у перерахованому розмірі в установлену дату. Особи, пенсії яким буде перераховано у квітні, отримуватимуть перераховані пенсії з доплатою з січня 2018 року за основними та додатковими відомостями. 

 
Коментарі (0)