ГоловнаНовини ЖКГТранспортПункти пропуску на Донбасі «окупували» авточерги

Пункти пропуску на Донбасі «окупували» авточерги

На «кордоні» з Донбасом сотні автівок чекають черги в контрольні пункти в’їзду-виїзду. Найбільше бажаючих перетнути лінію розмежування в зоні АТО зафіксовано на КПВВ «Зайцеве»
Станом на сьогоднішній ранок в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні АТО в чергах  чекають сотні автомобілів, аби перетнути адмінлінію. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.
 
Так, на КПВВ «Зайцеве» та «Георгіївка» на оформлення очікувало близько 130 та 100 транспортних засобів, які прямують на виїзд до неконтрольованої території, а на в’їзд  300 та 150  відповідно. 
 
Менші черги автівок спостерігаються на КПВВ «Новотроїцьке» та «Гнутове»: 50 і 20 транспортних засобів  на в’їзд, а  на виїзд до не контрольованої території 70 автівок на «Новотроїцькому». Черг на виїзд на КПВВ «Гнутове» не було. 
 
Загалом за минулу добу через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 6880 осіб та 1444 транспортних засобів; КПВВ «Георгіївка» - 2884 осіб та 824 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 6570 осіб та 2253 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 2215 осіб та 520 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 2185 осіб.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Херсонській області для транспорту відновлено роботу одного з пунктів пропуску на адмінлінії з Кримом. Наразі, ще тривають роботи з облаштування сервісної зони, але їх планують завершити через кілька днів.
 
Коментарі (0)