ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ«Пуща-Водиця» стала доступною відпочивальникам

«Пуща-Водиця» стала доступною відпочивальникам

Пляж «Пуща-Водиця» знову чекає на відпочиваючих, які бажають сховатися від міської спеки у прохолодній воді або відпочити на чистому піску.

Пляж «Пуща-Водиця» знову чекає на відпочиваючих, які бажають сховатися від міської спеки у прохолодній воді або відпочити на чистому піску. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Плесо», - інформує Київська міська державна адміністрація.

Так, згідно з офіційним повідомленням санітарно-епідеміологічної станції Оболонського району Києва, результати лабораторних досліджень проб води в озері «Гаращиха» на пляжі «Пуща-Водиця» (7-8 лінія) показали, що вода у даній водоймі за санітарно-хімічними та мікробіологічними показниками повністю відповідає встановленим вимогам.

Нагадаємо, станом на 11 липня більшість столичних пляжів закрили для купання у зв’язку з порушенням санітарних норм внаслідок надвисокої температури води. Зокрема водойми: «Гаращиха» на пляжі «Пуща-Водиця», озеро «Радунка» (пляж «Райдуга»), озеро «Тельбін», у протоках Дніпра на пляжах «Молодіжний» та «Передмістна Слобідка», а також у річці «Десенка».

 
Коментарі (0)