ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПівденна Корея допоможе у закупівлі обладнання для перевірки води

Південна Корея допоможе у закупівлі обладнання для перевірки води

Корейське агентство KOICA допоможе придбати лабораторне обладнання для моніторингу вод, мобільних очисних станцій для регіонів, що постраждали через підрив греблі Каховської ГЕС

 

Корейське агентство KOICA допоможе придбати лабораторне обладнання для моніторингу вод, мобільних очисних станцій для регіонів, що постраждали через підрив греблі Каховської ГЕС.

Як передає Укрінформ з посиланням на Держводагентство, про це йшлося під час зустрічі голови Державного агентства водних ресурсів Михайла Янчука з представниками Корейського агентства міжнародного співробітництва (KOICA).

Зазначається, що сторони обговорили подальше співробітництво. Зокрема, запланували придбання лабораторного обладнання для забезпечення моніторингу вод, мобільних лабораторій моніторингу вод, мобільних очисних станцій та водовозів для їх обслуговування та доставки очищеної питної води населенню у регіонах, постраждалих внаслідок підриву окупантами греблі Каховської ГЕС.

KOICA – державне агентство Південної Кореї, яке надає грантову допомогу та технічну підтримку країнам, що розвиваються. У 2022 році KOICA відкрила офіс в Україні відповідно до політики корейського уряду щодо розширення допомоги та співпраці з нашою країною.

Як повідомлялося, корейські компанії K-Water і KOICA нададуть кошти для відновлення Козаровицької захисної дамби, яка була підірвана у перші дні наступу росіян на Київську область.

 

 

 
Коментарі (0)