ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПівтисячі населених пунктів постраждало від негоди

Півтисячі населених пунктів постраждало від негоди

Майже півтисячі населених пунктів залишаються без електропостачання. Створено робочі групи по уточненню наслідків та збитків, нанесених негодою.

П’ять областей України залишаються без світла. Зокрема, знеструмлено 478 населених пунктів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДСНС.

З них 130 н.п. - у Херсонській області, 126 н.п. – у Одеській, 120 н.п. – у Миколаївській, 91 н.п.  – у АР Крим та 11 н.п. - у Львівській області.

Створено робочі групи по уточненню наслідків та збитків, нанесених негодою. До аварійно-відновних робіт та відновлення електропостачання населених пунктів залучено підрозділи ДСНС областей, комунальні служби районів та бригади обленерго.

Ситуація знаходиться на контролі оперативних груп Головних управлінь ДСНС в областях.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, країна знову виявилась не готовою до негоди. Внаслідок несприятливих погодних умов в ніч з 20 на 21 січня було знеструмлено майже 400 населених пунктів у південних та західних регіонах.

Зауважимо, у Одеській області (м. Южне та 4 райони) та АР Крим (м. Керч та 9 районів) внаслідок поривчастого вітру, налипання мокрого снігу та обледеніння дротів сталося часткове пошкодження ліній електропередач.

 
Коментарі (0)