ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняРайони Львова залишаться без води

Райони Львова залишаться без води

Львів'янам радять запастися водою. Через аварію на водогоні «Карачинів – Львів» мікрорайон Рясне-1 та частину Залізничного району відключать від водопостачання.

У Львові буде тимчасово припинено водопостачання мікрорайону Рясне-1 та частини Залізничного району. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, у Залізничному районі вода зникне у домівках на ділянці, обмеженій вулицями Роксоляни – Широка – Левандівська – Шевченка – Єрошенка – Золота – Сосенка – Пстрака – Я.Мудрого – Городоцька – Залізнична – Ясна – Луцького – Шептицьких – Невського.

Відключення відбудеться завтра, 28 лютого, з 11:00 та триватиме до 16:00 цього дня.

Відповідні заходи вживаються у зв’язку з аварійною ситуацією на магістральному водогоні діаметром 600 мм «Карачинів – Львів» поблизу села Домажирів Яворівського району.

Відтак, ЛМКП «Львівводоканал» просить мешканців створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, встановила нові тарифи для українських водоканалів.

 
Коментарі (0)