ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонт буковинських доріг забере мільйони

Ремонт буковинських доріг забере мільйони

У Чернівецькій області підлатають дві дороги державного значення. На поточний середній ремонт шляху Чернівці – Заставна та Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська» піде понад 35 млн грн.

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області уклала угоди з ПП «Євродор» на поточний середній ремонт автодоріг державного значення на суму 36,8 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

З них 33,7 млн грн коштуватиме ремонт автодороги Т-26-02 Чернівці – Заставна – М-19 на ділянці км 4+150 – км 22+300. Передбачено зрізування кущів і чагарників, укріплення і досипка узбіч, влаштування тимчасового об’їзду транспорту, ремонт водопропускних труб, зміна покриття кам’яно-арочного мосту, ремонт дорожнього одягу проїзної частини, тротуарів, облаштування автобусних зупинок тощо.

Решта 3,1 млн грн піде на ремонт автодороги значення Т-26-01 Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська» (окремими ділянками, які саме не уточнюється). Передбачено фрезерувальні роботи, укладання нових шарів покриття і ущільнення котками, перевлаштування бордюрів.

Єдиним конкурентом на обох тендерах було чернівецьке ТДВ «Шляхово-Будівельне Управління №60».

За умовами тендеру, оцінка пропозиції, окрім ціни (85 балів), включала також строк гарантійного обслуговування (максимум 15 балів за гарантію до 3 років). Який гарантійний строк пропонували учасники у протоколі торгів не сказано.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на ремонт двох доріг у Чернігівській області витратять майже 20 млн грн. За ці кошти спеціальні служби оновлюватимуть дорожнє покриття, шляхопроводи, укріплюватимуть узбіччя, тощо.

 
Коментарі (0)